**Legge til:** - Obligatorisk e-post, passordbekreftelse og tydeligere feltkrav. - «Glemt passord» med engangslenke som utløper etter 30 minutter. - Øyeknapper for å vise og skjule passord. - Utlogging fra profilmenyen på alle sider. - Fjernet «Hopp over»-lenken fra innloggingen. - Passordtilbakestilling er testet lokalt.